Referenties

Martin Dekker

Martin Dekker

C.H. Dekker

Onze automatisering en communicatiemiddelen zijn compleet gecentraliseerd en vernieuwd. Alles draait nu in de moderne cloud van McCloud. Wij hopen onze klanten zodoende nog beter van dienst te kunnen zijn.

Peter Starreveld

Peter Starreveld

Bouwbedrijf de Wit Zaandam

McCloud stelt ons in staat locatiebreed te communiceren en beter samen te werken.

Lees de gehele referentie

Jorn van Deudekom

Jorn van Deudekom

Instrumentmakerij MEDEJA

Een kwalitatieve oplossing voor onze ICT-omgeving is precies waar wij als bedrijf, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, naar op zoek waren.

Lees de gehele referentie

Eric Zomer

Eric Zomer

Zomerinhuis.nl

Met de backup van McCloud heb ik geen omkijken meer naar het veilig stellen van mijn creatieve werk.

Erik Lautenbach

Erik Lautenbach

Mad Science

Mad Science leert kinderen de basisbeginselen van wetenschap en techniek. Wij stellen graag een voorbeeld door gebruik te maken van de innovatieve clouddiensten van McCloud.

Foppe de Haan

Foppe de Haan

FHD Milieutechniek

Bij FDH milieutechniek werkten wij altijd met tapes voor onze backups. De online Backup procedure van McCloud scheelt ons niet alleen in prijs, maar ook in tijd.

Alice Tromp

Alice Tromp

de Docentenbank

Bij de docentenbank hebben wij de eerste stappen naar de Cloud inmiddels genomen. Het is prettig dat reparaties nu extern plaatsvinden. Wij kunnen zodoende ongehinderd werken.

Goffe Struiksma

Goffe Struiksma

Fotografen P&I

Het werken vanuit de Cloud geeft ons enorm veel vrijheid. Het erg fijn om niet langer gelimiteerd te zijn aan opslagruimte en om flexibel en mobiel te werken vanuit huis.