Wilt u af van gedoe rond uw ICT en bent u toe aan
flexibel en ontzorgd werken?

Vraag Hosted Exchange aan

Vraag de Online Werkplek aan

Vraag een Private Cloud aan

Elk device

U kunt inloggen vanaf een desktop, smartphone of tablet en gelijk aan de slag met uw bekende programma’s, bestanden en applicaties.

Overal en altijd

's Morgens vroeg of ’s avond laat, vanaf thuis, uw kantoor of uw vakantieadres. Met cloud computing kunt u altijd en overal over uw bestanden beschikken.

Standaardisatie

Bevrijd uzelf van de zorgen van een complexe IT infrastructuur. Geen gedoe meer met spamfilters en upgrades. Maar een gestandaardiseerde opgeruimde omgeving, altijd up-to-date.

Veilig

McCloud biedt datacentra geografisch verspreid door Nederland. Zij functioneren als één geheel en vormen de betrouwbare basis voor al onze diensten.

Voordelig en simpel

Investeer niet langer voor grote bedragen, maar betaal per maand voor hetgeen dat u daadwerkelijk gebruikt. Bespaar op de kosten voor het dagelijks ICT-beheer, maar focust u zich op innovatie.

Cloud computing van McCloud

Cloud computing, dé ICT-oplossing voor MKB-Nederland

Waarom zou u werken met zakelijke applicaties en hardware die kostbaar, complex en achterhaald zijn?

Uw vrijheid wordt beperkt, uw kosten lopen op en uw systeem is ingewikkeld. Door de ICT-omgeving van uw bedrijf in de Cloud te laten draaien, behoren deze problemen tot het verleden. In het kort vervangt de cloud uw eigen software en hardware voor diensten via het internet. Via internet stellen wij servers, netwerken, en zelfs persoonlijke desktops beschikbaar. De cloud levert dezelfde functionaliteit als een interne ICT infrastructuur, echter bent met de cloud beter beveiligd, betaalt u voor hetgeen dat u daadwerkelijk gebruikt en kunt u overal en altijd bij uw bestanden. Uw gegevens worden daarnaast niet opgeslagen op een interne locatie, maar veilig bewaard op een externe locatie. In het geval van McCloud zijn dit drie datacentra die geografisch verspreid liggen over Nederland.

Aangezien de Cloud enorm veel mogelijkheden biedt, helpt McCloud u graag bij het maken van een goede beslissing met betrekking tot een hele of gedeeltelijke overstap. Zo kunt u kiezen om niet alle bedrijfsonderdelen te verplaatsen. Mogelijk houdt u kritische informatie liever intern. Wij praten graag over de mogelijkheden om met een fijn gevoel de ovestap te maken.

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een, op Microsoft Exchange 2013 gebaseerde, dienst. Uw e-mail, agenda en contacten zijn door middel van deze dienst altijd en overal toegankelijk. Via uw laptop, smartphone of tablet kunt u e-mails, afspraken en contacten eenvoudig delen met collega’s. U heeft zelf dan ook geen Exchange-server en beheerder op uw kantoor nodig.

Online Werkplek

Uw complete gebruikersomgeving in één flexibel pakket. Met de online werkplek heeft u altijd en overal beschikking over uw eigen vertrouwde werkplek. U kunt inloggen vanaf een desktop, smartphone of tablet en gelijk aan de slag met uw bekende programma’s. Geen gedoe meer met spamfilters, virusscanners en upgrades. Wij houden uw werkplek netjes en altijd up-to-date.

Private Cloud

Een cloud computing-omgeving delen is niet voor elk bedrijf wenselijk. U kunt daarom ook gebruik maken van een private cloud. Onze private cloud biedt u dezelfde flexibiliteit en efficiëntie als die van een publieke cloud, maar is slechts voor uw gebruik. Deze cloud wordt speciaal gebouwd op infrastructuur die alleen gebruikt wordt door uw bedrijf.

McCloud
Zuiddijk 255a
1501 CK Zaandam
088 24 88888
info@mccloud.nl

Bedrijfsgegevens
KvK: 54366062
BTW: NL851276313B01
Bank: 42.27.93.442
IBAN: NL35ABNA0422793442