Uw gegevens veilig en vertrouwd in de cloud met de online backup van Mcloud
De hoogste betrouwbaarheid en beschikbaarheid van maar liefst 99,9999999999999%

Probeer nu 1 maand gratis

Vraag de online backup aan

Aanbieding online backup

Veilig

Via automatische versleuteling en een persoonlijk wachtwoord wordt uw data via een beveiligde verbinding opgeslagen in onze datacentra met 24x7x365 fysieke beveiliging

Simpele bediening

Online backup vereist slechts een eenvoudige, eenmalige configuratie. De backup draait vervolgens automatisch in overeenstemming met uw gewenste schema.

Betrouwbaar

McClouds Backup maakt als enige partij in Nederland gebruik van de unieke prijswinnende
opslagtechnologie van Amplidata, die een betrouwbaarheid realiseert van meer dan vijftien negens.

Betrokken

Het McCloud team houdt niet van bureaucratie en lange wachttijden, maar van persoonlijk contact met haar klanten en snelle hulp, waar en wanneer nodig.

Geen investeringen

Geen voorafgaande investeringen aan hardware of externe media. Geen gedoe meer met tapes, discs of USB-sticks, maar een automatische service voor een vast laag bedrag per maand.

Schaalbaar

McCloud biedt oneindige schaalbaarheid.
Of u nou behoefte heeft aan de backup van gigabytes, terabytes of petabytes, u kunt groeien naar behoefte.

Wat is online backup?


Online backup is een manier om via het internet uw belangrijkste bedrijfsgegevens veilig te stellen op een externe locatie.

Hoe werkt de online backup van McCloud?


Uw gegevens worden met behulp van de innovatieve software van IASO via internet op een externe locatie opgeslagen. De eerste keer wordt een gehele backup van uw gegevens gemaakt. Alle volgende backups bestaan uit de verschillen met uw laatste backup. Op deze manier verloopt uw backup zeer snel en efficient en wordt geen onnodige bandbreedte verbruikt. U beschikt zodoende altijd over een backup van uw huidige bestanden. McCloud maakt voor haar online backup gebruik van de unieke bitspread technologie van Amplidata waardoor wij tot 15 negens data-uptime bieden. Meer over onze technologie kunt lezen op de website van Amplidata.com

Wat is backup recovery?

Backup recovery is niet alleen een online backup van uw belangrijkste bedrijfsgegevens, maar van uw gehele IT-omgeving. McCloud voorziet u, na een natuurlijke of door de mens veroorzaakte ramp, van procedures met betrekking tot het herstel van of de voortzetting van de IT-omgeving, die van vitaal belang is voor uwbedrijfscontinuïteit. Dit wordt ook wel disaster recovery genoemd. Uw bedrijf zal zodoende, in geval van calamiteiten, weer binnen 12 uur weer up and running zijn.

Hoe werkt het?

Waar het er bij een online backup vooral om gaat om de belangrijkste data van een bedrijf te kunnen herstellen, gaat backup recovery een stapje verder. Dit kan omdat wij extra hardware en infrastructuur voor u reserveren. Door middel van een recoverydraaiboek, dat wij in samenspraak met u opstellen, beschikt u over de procedures die u kunt uitvoeren om met behulp van deze reservehardware en infrastructuur uw IT-organisatie weer te herstellen.

Probeer online backup

1 maand gratis

Vraag de online backup aan

opmaat gemaakt voor uw bedrijf