Informatie management systeem steeds populairder

Steeds meer bedrijven voelen zich aangetrokken tot software oplossingen waarmee je op eenvoudige wijze bestanden opvraagt en deelt. Dat blijkt ook uit de enorme groeispurt die M-files  in 2014 maakte.

MFiles

Eenvoudig
M-Files is een van de snelst groeiende informatie management (EIM of ECM) oplossingen ter wereld. Dit grotendeels omdat het programma zeer gebruikersvriendelijk is en je binnen een handomdraai beschikking hebt over welk soort bestand of informatie dan ook en op ieder willekeurig moment vanaf elk apparaat. M-Files werkt tijdbesparend en daarmee kostenbesparend.

De totale omzet van M-Files nam vorig jaar met 75 procent toe. In Noord-Amerika, Australië en Azië was de stijging zelfs bijna 100 procent, terwijl de omzet in Europa, Afrika en het Midden Oosten met meer dan 70 procent toenam. Binnen een tijdsbestek van zes jaar steeg de omzet met 1,100 procent. De huidige groei van 2014 is dus echt een mijlpaal.

De nieuwste cijfers rond M-files zijn bekend gemaakt in het  artikel Driven by Strong Global Demand for Easy Information Management Solutions. In dit  artikel is naast een verhelderend filmpje een interview met Jim Geary, bestuursvoorzitter van de M-Files Corporatie, opgenomen.

Partners
M-files heeft momenteel 400 partners in 87 landen. Meta-Docs, een samenwerking tussen de Graaf Security en McCloud, is zo’n partner van M-files. Recentelijk plaatsten wij een artikel over de voordelen van het programma dat ook verscheen in Weekblad Facilitair & Gebouwbeheer.

Ook uw informatie gemakkelijk beheren?
Wilt u in alle rust bespreken wat M-Files voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.