Online communicatie

Meta-Docs

Online communicatie

McCloud en het Purmerendse bedrijf De Graaf Security zijn een mooie samenwerking gestart: Meta-Docs. Het was dan ook niet vreemd dat McCloud de vormgeving en de ontwikkeling van de website op zich nam. Meta-Docs is een eenvoudig, krachtig en veilig digitaal document verwerkingssysteem voor het MKB-bedrijf van nu.

Read details

Au Milieu de Nulle Part

Online communicatie

Au Milieu De Nulle Part is een intiem en warm Chambres d’Hôtes met een unieke sfeer. Au Milieu de Nulle Part is gelegen midden in de Ardennen in het prachtige stadje Durbuy. McCloud creëerde voor Au Milieu de Nulle Part een website die de dromerigheid, creativiteit en warmte van de Chambres d’Hôtes weerspiegelt.

Read details

Breedband Beemster

Online communicatie

De Beemster is een kleine gemeente in Noord-Holland bestaande uit verschillende kleine dorpen. Veel van deze dorpen liggen buiten het bereik van ons snelle Nederlandse internet netwerk. Om deze reden is de stichting Breedband Beemster opgericht. Het doel van de stichting is om iedereen van snel internet te gaan voorzien. Een doelstelling die uiteraard goed past bij ons bedrijf, dat internet gerelateerde diensten aanbiedt. Breedband Beemster valt in onze categorie “goede initiatieven” en McCloud boodt dan ook een gereduceerd tarief aan. Wij realiseerden het logo-ontwerp en een strakke website in de kleuren van Breedband Beemster. De website is geheel responsive. We hebben bovendien gekozen voor een moderne single-page website, zodat de informatie helder en eenvoudig wordt aangeboden en gevonden.

Read details

EnergiekLeiden

Online communicatie

EnergiekLeiden zet zich in voor het verduurzamen van Leiden. Zij biedt neutraal advies over duurzaamheid en zoekt voor haar inwoners goede acties met betrekking tot zonnepanelen en isolatie. Een duurzame en mooie boodschap die helemaal in de hedendaagse tijdsgeest past. De website en het logo waren echter wat verouderd in vergelijking met hun acties en doelstellingen. McCloud realiseerde daarom een nieuwe website inclusief een nieuw fris logo.

Read details

LeanCargo Consultancy

Online communicatie

LeanCargo Consultancy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke efficiency, standaardisatie en doorstroming. LeanCargo helpt logistieke bedrijven met een totaaloplossing. McCloud en LeanCargo kwamen met elkaar in contact op het moment dat zij bij dezelfde klant aan het werk waren. McCloud migreerde het bedrijf naar de cloud en LeanCargo realiseerde een soepel logistiek proces. Dit bleek een gouden samenwerking. De bedrijven begrijpen elkaar. McCloud was dan ook enthousiast toen LeanCargo vroeg om de website te realiseren. Gekozen werd voor een moderne en zakelijke website met een fris tintje. We zijn beiden erg blij met het resultaat.

Read details