Nieuwe website voor Programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland!

Een nieuwe website, het resultaat van een hechte samenwerking tussen McCloud en programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland.

website warmopwegDe opdracht

McCloud heeft voor de organisatie programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Op basis van de wensen van de klant, middels telefonisch en face-to-face contact, hebben we een leuke en creative weg afgelegd met als resultaat een website om trots op te zijn.

Over Programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland

Het programmabureau Warmte Koude Zuid-Holland verbindt 27 publieke en private partijen met een gemeenschappelijk doel: in 2020 vindt in Zuid-Holland 14% van de verwarming van gebouwen en kassen plaats op basis van duurzame warmte en restwarmte. Dit komt neer op levering van 20 PJ duurzame warmte en restwarmte in 2020. Dit staat gelijk aan de levering van warmte aan 350 000 woningen én 1000 hectare glastuinbouw.

Het programmabureau werd najaar 2013 opgericht als samenwerkingsorgaan om het warmteverbruik in Zuid-Holland te verduurzamen. Het doel is de vorming van een ‘warmterotonde’: een gezamenlijk warmtenet dat het havengebied, de stad Rotterdam, Leiden, Dordrecht, het Westland, Delft en Den Haag met elkaar verbindt.

Bent u nieuwschierig naar het restultaat? Neem dan een kijke op: www.warmopweg.nl/

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van online communicatie of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.