Nieuwe website voor NDSM Energie!

De nieuwe website van NDSM Energie is een feit, ze zeggen vaarwel tegen het oude en omarmen het nieuwe. Er is een nieuwe omgeving gecreëerd waar we trots op zijn!

Website NDSM EnergieDe opdracht

De opdracht was duidelijk; een website die weergeeft waar de organisatie voor staat, qua vormgeving en inhoud. Op basis van de wensen van de klanten, middels telefonisch en face-to-face contact, hebben we een leuke en creatieve weg afgelegd met als resultaat een prachtige website. Met de nieuwe website krijgt de bezoeker de juiste informatie en een goede indruk van de organisatie. We schreven nieuwe teksten en zorgden voor een strak design.

Over NDSM Energie

NDSM Energie is dé energiecoöperatie voor en door ondernemers op en rond de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord. De coöperatie gelooft in een toekomst met schone lokaal opgewekte energie. NDSM Energie heeft de lef, de innovatiekracht, het sterke community-gevoel en de ondernemersmentaliteit van de NDSM-werf. Zij vinden dat nu het moment is om te investeren in de toekomst. NDSM Energie is in mei 2013 opgericht als coöperatieve vereniging van bedrijven op en rond de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord om dit bedrijventerrein te verduurzamen.

Bent u nieuwschierig naar het restultaat? Neem dan een kijke op: ndsmenergie.nl

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van online communicatie of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.