Meta-Docs: Al uw documenten digitaal

Meta-docs-Logo-Homepage

McCloud en het Purmerendse bedrijf De Graaf Security zijn een mooie samenwerking gestart: Meta-Docs

Compleet documentmanagementsysteem

Gezamenlijk bieden zij onder de naam Meta-docs een compleet documentmanagementsysteem (DMS) aan, dat voor elk bedrijf, klein of groot, een waardevol middel is om werkprocessen te structureren. Elk denkbaar document kan in het documentmanagementsysteem worden opgeslagen en eenvoudig worden teruggevonden, onafhankelijk van locatie en tijd.

 

Meta-docs wat is het?

Meta-docs maakt gebruik van het M-files systeem, dat al door duizenden gebruikers in 100 landen dagelijks wordt gebruikt. Hiermee zorgt Meta-docs voor een veilige centrale opslag van uiteenlopende documenten. Van powerpoint-presentaties, PDF-bestanden, Office- bestanden, e-mailbijlagen tot rekeningen, relatiebestanden en projecten.

 

Overal en altijd gemakkelijk terug te vinden

Alle opgeslagen documenten zijn eenvoudig terug te vinden, overal en altijd toegankelijk, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, thuis of op het werk en vanaf elk willekeurig apparaat. Het M-files systeem leidt tot een grotere efficiëntie en een betere workflow, maximaliseert het hergebruik van informatie, maakt een einde aan overbodige dubbele opslag en voorkomt conflicten en verlies van gegevens.

 

Meer over Meta-docs

Wilt u meer weten en snel aan de slag met dit handige en efficiënte documentmanagementsysteem? Lees dan verder opwww.meta-docs.nl.